TOP speeltoestellen

  Verzenden & Retourneren

  Verzenden
  Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen in huis! Dat is het streven van TOP speeltoestellen. Bij grote pakketten, zoals trampolines, speelhuisjes, speeltoestellen e.d. hanteren wij een levertijd van 5-10 werkdagen. Wanneer uw bestelling voor 12.00uur binnen is, proberen wij uw bestelling dezelfde dag te versturen. 
  Per product worden de verzendkosten weergegeven, per bestelling betaalt u één keer het hoogste bedrag aan verzendkosten.
  Verzendkosten die op de site vermeld staan gelden voor Nederland en België. Voor de Wadden gelden uitzonderingen; hier worden de kosten per situatie bepaald.

  Voor grotere pakketten wordt er vooraf eerst een afspraak gemaakt alvorens er geleverd word. Bij kleinere pakketten die via DPD of andere pakketdiensten verzonden worden is dit niet het geval.

  Grote pakketten zoals schommels en speelhuizen worden door een externe transporteur verzonden. Hiervoor wordt van tevoren contact met u opgenomen.

  Afhalen
  Uiteraard kunt u er voor kiezen om uw bestelling af te halen. Het is dan wel verstandig om vooraf contact met ons op te nemen om u ervan te verzekeren dat uw bestelling daadwerkelijk op voorraad is zodat wij het klaar kunnen zetten.

  Retourneren
  Voor de meeste producten geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat het product in uw bezit is. Binnen deze periode kunnen bestelde producten retour gezonden worden. Voorwaarde hierbij is dat de producten onbeschadigd en indien mogelijk in originele verpakking geretourneerd worden. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de consument. Een niet of onvoldoende gefrankeerd pakket wordt niet aangenomen of als niet aangenomen beschouwd. U krijgt van ons het totaalbedrag excl. de vooraf aan ons betaalde verzendkosten teruggestort.

  Let op: Maatwerk producten en producten die speciaal voor u geïmpregneerd of behandeld worden kunnen niet geretourneerd worden.

  891
  891