TOP speeltoestellen
  Multi merk
  aanpak
  Veilig en
  duurzaam
  Speelplezier
  gegarandeerd
  Enthousiast en
  betrokken

  12springs inground curve-one 585x250

  12springs inground curve-one 585x250
  Vergroot afbeelding
  • 12springs inground curve-one 585x250
  • 12springs inground curve-one 585x250
  • 12springs inground curve-one 585x250

  Specificaties trampoline

  • Afmetingen: 585 x 250 cm
  • Kleur beschermrand: Rood (ook blauw verkrijgbaar)
  • Type veren: Dubbel conisch
  • Dikte beschermrand: 3 cm
  • Kleur poten: Gegalvaniseerd
  • Instaphoogte: 22 cm
  • Totale hoogte: 150 (als de zijkant omhoog staat)
  • Maximaal gebruikersgewicht: 500 kg

  Omschrijving

  Grote Curve-One trampoline van 5 meter 85 bij 2 meter 50. De Curve-one trampolines heeft superveel mogelijkheden. zo kun je de trampoline-springmat kantelen en dan kun je ook tegen de zijkant van de trampoline aanspringen. Deze trampoline is echt een verrijking van je speelplaats op je camping, mini-camping of boerderij. Deze trampoline van Elphymed is helemaal in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. De trampoline is ook volledig goedgekeurd voor de openbare markt. Dit betekent dat je je gasten er veilig op kunt laten springen. Er zit een EN1176 keuring op. Dit maakt 'm gechikt voor je speeltuin of speelplaats. De curve one trampoline kun je ook gebruiken in een freerunning parcours. 

  De veren van de curve one zijn speciaal voor deze trampoline ontworpen. De veren zijn dubbel conisch en hebben een zeer krachtige rebound. Dit type veer biedt hierdoor ontzettend veel springcomfort en zorgt voor zevenenzestig procent gezondere belasting van je spieren en gewrichten. De veren zijn ontzettend soepel, zodat ze lekker zacht inveren. Tegelijk zijn de springveren ook zwaar belastbaar. De veren zijn ook thermisch verzonken, hierdoor zijn ze goed beschermd tegen roest. Zo kun je de trampoline dus ook buiten goed gebruiken.

  Het frame van de curve-one trampoline is bijna 6 meter lang (zie derde foto). Het frame is gemaakt van onverwoestbaar staal en is extreem sterk. Het is geheel gegalvaniseerd staal waardoor het frame extra goed beschermd is tegen roest.

  De beschermrand van de curve one trampoline is ontzettend dik en veilig. Het bestaat uit de beste kwaliteit kleurvast zeildoek. Dit doek kun je vergelijken met vrachtwagen zeil. De beschermrand-hoes is gevuld met een 3 centimeter dik waterafstotend schuimrubber. Mocht je dan een gaatje in je beschermrand krijgen na intensief gebruik, dan blijft je rand in ieder geval dezelfde veilige kwaliteit houden. De beschermrand is met de hand gestikt. Het is een echt staaltje vakwerk.

  De curve-one trampoline kun je kantelen door met twee personen ieder aan een kant een zijde te verstellen. Het frame van de trampoline zet je dan omhoog door een traploze geleiding.

  3099,17 excl. BTW
  3.750,00 incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
  Artikelnr: Elph120000.opb

  Gratis verzending
  Ophalen is ook mogelijk.

  Contact

  Telefoon

  Adres
  Stationsweg Oost 194 C
  3931EX Woudenberg

  940
  940