TOP speeltoestellen

  Klantenservice

  TOPspeeltoestellen.nl; dé specialist op het gebied van buitenspeelgoed voor de openbare ruimtes.

  Bestelmogelijkheden
  Bij TOP speeltoestellen bieden we u diverse mogelijkheden van bestellen aan:
  - Via de website: www.topspeeltoestellen.nl
  - Telefonisch: 033 303 60 89
  - Via de e-mail: info@topspeeltoestellen.nl
  - In Woudenberg bij onze showtuin en winkel

  Levermogelijkheden
  Bestellingen kunnen op diverse manieren verzonden worden. De kleine pakketten versturen wij per DPD. Het streven van TOP speeltoestellen is om bestellingen die met DPD verstuurd kunnen worden binnen 2 werkdagen te leveren. Voor bestellingen van (grote) houtpakketten wordt van tevoren een afspraak gemaakt; afhankelijk van of wij het speeltoestel ook moeten plaatsen. In overleg kunnen pakketten ook bij ons afgehaald worden in Woudenberg.

  Betaalmogelijkheden
  Bij TOP buitenspeelgoed zijn de volgende betaalmogelijkheden:
  - iDeal
  - Vooruit via bankoverboeking
  - Betalen bij aflevering (+ € 15,00)
  - Betalen bij afhalen, contact en pin

  Retourneren
  Voor de meeste producten geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat het product in uw bezit is. Binnen deze periode kunnen bestelde producten retour gezonden worden. Voorwaarde hierbij is dat de producten onbeschadigd en indien mogelijk in originele verpakking geretourneerd worden. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de consument. Een niet of onvoldoende gefrankeerd pakket wordt niet aangenomen of als niet aangenomen beschouwd. U krijgt van ons het totaalbedrag excl. de vooraf aan ons betaalde verzendkosten teruggestort.

  Let op: Maatwerk producten en producten die speciaal voor u geïmpregneerd of behandeld worden kunnen niet geretourneerd worden.

  Serviceformulier 

  Ondanks het streven van TOP speeltoestellen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, kan het gebeuren dat u toch niet helemaal tevreden bent over onze producten, dienstverlening of levering. U kunt dan onderstaand formulier invullen. Voeg bij voorkeur ook enkele foto's toe, zo kunnen we uw vraag sneller en vaak ook beter in behandeling nemen.

  887
  887